PIF & LMS Company - Focsani, Vrancea | Oferta
21718
page-template-default,page,page-id-21718,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Oferta

PIF & LMS COMPANY a intrat pe piaţa românească de locuinţe cu un design şi calitate europeană, lucrările fiind executate de un personal cu o pregătire şi experienţă profesională probată în lucrări executate în Europa Occidentală. Priorităţile constructorilor noştri sunt în egală măsură legate de funcţionalitate, aspect, confort şi calitate, venind astfel în întâmpinarea clienţilor noştri cu o gamă diversificată de apartamente şi garsoniere care, mai mult, pot fi personificate după gustul şi plăcerea fiecărui client.

 

Locuinţele sunt dotate cu centrale proprii pe gaz (cu senzor şi alarmă), instalaţie pentru televiziune prin cablu, acces internet şi telefonie fixă pentru diferiţi furnizori de servicii, interfon, uşi de intrare metalice, geamuri şi uşi exterioare din termopan, uşi interioare din stejar masiv. Interioarele sunt personalizabile, clienţii având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de obiecte şi materiale de finisaj de calitate (gresie, faianţă, var lavabil etc).